Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

6 PERSOANE MOR ÎN FIECARE MINUT DIN CAUZA FUMATULUI!

   Institutul de Pneumoftiziologie „Prof. dr. Marius Nasta“ din Bucureşti a organizat o conferinţă de presă interactivă cu ocazia Zilei Mondiale Antifumat – 31 Mai. Evenimentul a avut loc duminică, 30 mai 2010, la Centrul de Training din cadrul Institutului. În cadrul Conferinţei au fost abordate subiecte privind impactul major al fumatului asupra sănătăţii celor afectaţi de acest viciu şi incidenţa în continuă creştere a cancerului pulmonar. (...)

Au participat, în calitate de speakeri: dr. Adrian Mocanu, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Prof. dr. Marius Nasta“ şi prof. dr. Miron Bogdan, preşedintele Comisiei de Pneumologie din cadrul Ministerului Sănătăţii. „Dorim cu această ocazie să tragem un semnal de alarmă privind impactul negativ pe care îl are fumatul atât asupra sănătăţii fumătorilor, cât şi asupra celor care sunt «obligaţi» să stea în preajma acestora «fumătorii pasivi», a declarat dr. Adrian Mocanu.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.