Institutul de Pneumoftiziologie „Prof. dr. Marius Nasta“ din Bucureşti a organizat o conferinţă de presă interactivă cu ocazia Zilei Mondiale Antifumat – 31 Mai. Evenimentul a avut loc duminică, 30 mai 2010, la Centrul de Training din cadrul Institutului. În cadrul Conferinţei au fost abordate subiecte privind impactul major al fumatului asupra sănătăţii celor afectaţi de acest viciu şi incidenţa în continuă creştere a cancerului pulmonar. (...) "> 6 PERSOANE MOR ÎN FIECARE MINUT DIN CAUZA FUMATULUI! - Viața Medicală
Newsflash
Știri

6 PERSOANE MOR ÎN FIECARE MINUT DIN CAUZA FUMATULUI!

de - iun. 4 2010
6 PERSOANE MOR ÎN FIECARE MINUT DIN CAUZA FUMATULUI!

   Institutul de Pneumoftiziologie „Prof. dr. Marius Nasta“ din Bucureşti a organizat o conferinţă de presă interactivă cu ocazia Zilei Mondiale Antifumat – 31 Mai. Evenimentul a avut loc duminică, 30 mai 2010, la Centrul de Training din cadrul Institutului. În cadrul Conferinţei au fost abordate subiecte privind impactul major al fumatului asupra sănătăţii celor afectaţi de acest viciu şi incidenţa în continuă creştere a cancerului pulmonar. (...)

Au participat, în calitate de speakeri: dr. Adrian Mocanu, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Prof. dr. Marius Nasta“ şi prof. dr. Miron Bogdan, preşedintele Comisiei de Pneumologie din cadrul Ministerului Sănătăţii. „Dorim cu această ocazie să tragem un semnal de alarmă privind impactul negativ pe care îl are fumatul atât asupra sănătăţii fumătorilor, cât şi asupra celor care sunt «obligaţi» să stea în preajma acestora «fumătorii pasivi», a declarat dr. Adrian Mocanu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe