Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

75% din personalul Viața Medicală s-a vaccinat anti-COVID

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală joi, 15 aprilie 2021, ora 14:45

Pentru că, prin natura muncii, venim în contact cu numeroși profesioniști din domeniul sănătății, dar și pentru că avem încredere în medicina bazată de dovezi, personalul publicației Viața Medicală s-a vaccinat masiv împotriva COVID-19.

O largă majoritate a personalului care lucrează la publicația Viața Medicală s-a vaccinat împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2. Alături de toată planeta, am urmărit pandemia încă de la debutul ei în Wuhan, China, observând apoi cu îngrijorare și relatând despre cum noul coronavirus a făcut atâtea victime de peste un an încoace.

Încă din primăvara lui 2020 ne-am pus speranțele în apariția unui vaccin care să ne permită să evităm o boală cu multe necunoscute și pericole și am aplaudat fiecare reușită a cercetătorilor din industria farmaceutică și a clinicienilor implicați în studii.

Ca membri ai redacției Viața Medicală, am fost de două ori privilegiați în accesul la vaccinare: parte din colegii noștri sunt medici și au fost imunizați în etapa I, iar o altă parte, redactori care fac muncă de teren sau persoane care sufereau de boli cronice, au primit vaccinul în cea de doua etapă. Odată cu deschiderea centrelor de vaccinare pentru întreaga populație, au putut să se vaccineze și ultimii noștri colegi și ne bucurăm pentru ei!

Astfel că acum ne mândrim cu un procentaj de 75% personal vaccinat la Viața Medicală și îndemnăm, la rândul nostru, cât mai multe persoane să meargă să se vaccineze, pentru că este singura modalitate în care ne vom bucura cu toții din nou de tot ce are viața să ne ofere mai bun.

shutterstock_1874651680

Etichete: redactia VM

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC