Newsflash
Știri

A avut loc Winter Dental Project

de Florentina Ionescu - mar. 3 2023
A avut loc Winter Dental Project

Winter Dental Project este o inițiativă a Ligii Studenților la Medicină Dentară București implementată cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Această inițiativă este implementată cu sprijinul UMFCD, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe. 

winter dental project

Proiectul Winter Dental Project a luat naștere din dorința de a uni studenții facultăților de stomatologie din toată țara.

Scopul proiectului este de a scoate participanții din monotonia vieții de zi cu zi prin activități interactive ce îi dezvoltă atât în sfera profesională, cât și pe plan personal, se arată pe pagina oficială de Facebook a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Astfel, în perioada 19-23 februarie 2023, au fost desfășurate o serie de prezentări și workshopuri care au avut rolul de a ghida participanții spre o viitoare carieră de succes în stomatologie, dar și diverse jocuri prin care să înțeleagă impactul pozitiv pe care îl poate aduce lucrul în echipă și comunicarea eficientă.

Tabăra de iarnă a avut loc în Stațiunea Climaterică Sâmbăta de Sus, județul Brașov, la Pensiunea Poiana Izvorului.

„Ne bucurăm că putem continua această tradiție frumoasă și să putem investi în studenții de azi-medicii de mâine!”, au transmis inițiatorii acestui proiect pe aceeași rețea socială.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe