Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

A crescut interesul pacientului român pentru sănătate?

Viața Medicală
Bianca PÂNZARU miercuri, 29 mai 2019, ora 09:45

Aproximativ 3 milioane de români au accesat serviciile medicale ale laboratoarelor Synevo pe parcursul anului trecut. Cererea a fost mai mare cu 9% față de anul anterior, efectuându-se peste 16 milioane de analize medicale. Testul Babeș Papanicolau și analizele pentru alergii sunt categoriile de teste care au înregistrat cea mai mare creștere, potrivit Synevo România.

Compania a achiziționat anul trecut un nou echipament Cobas complet, care permite efectuarea unui număr record de teste, cu acuratețe maximă și posibilitatea realizării unor teste suplimentare din aceeași probă, în interval de două săptămâni de la recoltare. În felul acesta se elimină necesitatea recoltării de probe suplimentare, aspect care contribuie la confortul pacientului și reducerea costurilor.

Cu o rețea națională de 17 laboratoare și 105 centre de recoltare a probelor biologice, compania Synevo oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC