Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

A crescut numărul donatorilor voluntari de celule stem hematopoietice

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 10 ianuarie 2023, ora 09:51

Reprezentanții Registrului Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice au anunțat că în acest registru s-au înscris anul trecut aproape 4.000 de persoane.

Persoanele interesate să doneze celule stem hematopoietice pot accesa linkul registru-celule-stem.ro/implica-te/

cum salvezi o viata
Sursa foto: https://registru-celule-stem.ro/info/materiale-informative/

„Avem, la începutul anului 2023, aproape 90.000 de potențiali donatori români de celule stem hematopoietice. Numai în anul 2022 s-au înscris, în Registru, ca eroi în stand-by, circa 4.000 de oameni. În acest moment, 36 de oameni se află într-un moment disperat al vieții lor, singura lor șansă de supraviețuire fiind un transplant de celule stem compatibile. Să ne strângem cât mai mulți, pentru a crește șansa lor, și a altor pacienți hematologici, de a găsi un donator cu un profil genetic salvator!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Registrului Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice ( RNDVCSH).

Etichete: celule stem hematopoietice Registrul National de Celule Stem Hematopoietice donatori voluntari de celule stem hematopoietice transplant de celule stem transplant de celule stem hematopoietice RNDVCSH

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.