Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

A fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 11 mai 2021, ora 10:04

Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă a actualizat lista țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea.

Astfel, lista țărilor, zonelor și teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România este prevăzută în anexa nr. 2 a hotărârii.

Totodată, hotărârea nr. 26 face referire și la prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13 mai 2021. 

tari risc epidemiologic hotarare cnsu1 

tari risc epidemiologic hotarare cnsu2

Sursa foto: Fotografie creată de Edward Jenner, de la Pexels

Etichete: lista galbena zone de risc epidemiologic risc epidemiologic covid-19 carantina carantină carantinare persoane in carantina

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC