Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

A început vaccinarea anti-COVID în cabinetele medicilor de familie din Timiș

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 7 aprilie 2021, ora 12:25

De Ziua Mondială a Sănătății, 50 de medici de familie din județul Timiș au început vaccinarea împotriva COVID-19 în cabinetele proprii pentru pacienții înscriși pe liste.

Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 a precizat că în cabinetele medicilor de familie se administrează vaccinul produs de AstraZeneca și sunt respectate toate măsurile de siguranță și criteriile de prioritizare.

medici de familie vaccin
Sursă imagine: Ro Vaccinare// Facebook

„Vaccinările din cabinetele medicilor de familie nu necesită programare în platforma electronică, planificarea administrării vaccinului fiind posibilă, în baza listei zilnice anterior întocmită, însă cu respectarea prioritizării persoanelor aflate în lista proprie (persoane cu vârste peste 65 de ani, persoane cu boli cronice/dizabilități indiferent de vârstă), după care pot fi vaccinate persoanele care își exprimă dorința în acest sens”, a transmis pe Facebook platforma Ro Vaccinare.

Etichete: Ziua Mondiala a Sanatatii vaccinare impotriva COVID-19 astrazeneca medici de familie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.