Newsflash
Știri

ABONAMENT

de - dec. 25 2009
ABONAMENT

La toate oficiile poştale din Bucureşti şi din ţară, se pot încheia abonamente la Viaţa medicală pentru 2010. În Catalogul de presă al Poştei Române, publicaţia noastră figurează la numărul 19078.

Viaţa medicală, din nou la vânzarea liberă
Din 5 decembrie 2009, Viaţa medicală se găseşte în reţeaua de chioşcuri specializate, precum şi la difuzorii particulari.
Tarife promoţionale în redacţie
cu ridicare de la sediul nostru, abonaţii beneficiind de următoarele reduceri de preţ: abonament pe un an (2010) – 56 lei abonament pe şase luni – 35 lei abonament pe trei luni – 18 lei abonament pe o lună – 6 lei.
cu expediere la domiciliu, tarifele fiind aceleaşi cu ale abonamentelor încheiate prin Poşta Română. Abonamentele în redacţie pentru 2010 pot fi făcute în orice zi lucrătoare, pentru orice perioadă.
Telefon: 021.315.60.60; e-mail: vmr.redactia@clicknet.ro
 
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe