Newsflash
Știri

Actorul Alexandru Arşinel a încetat din viață

de Florentina Ionescu - sept. 30 2022
Actorul Alexandru Arşinel a încetat din viață

Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti a dat aseară un comunicat de presă prin care anunța decesul marelui actor Alexandru Arșinel.

De o săptămână, actorul se afla în secţia de Terapie Intensivă a SUUB.  

alexandru arsinel

„În această seară, marele actor Alexandru Arşinel, s-a stins din viaţă în urma unei lungi suferinţe. Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi de o săptămână se afla în secţia de Terapie Intensivă. Conducerea Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti transmite condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”, se arată în comunicatul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), preluat de AGERPRES.  

Reamintim că Alexandru Arșinel a fost internat în 15 septembrie la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit.

În anul 2017, el a fost internat pentru probleme cardiace, când i-a fost montat un stent pe o arteră a inimii. Era diagnosticat cu diabet zaharat şi hipertensiune arterială, scrie Digi24.

Alexandru Arșinel a făcut în 2013 un transplant renal la Cluj-Napoca. De asemenea, el a suferit cinci intervenţii la coloană. 

A încetat din viață Prof. Univ. Dr. Nicolae Marcu, preşedintele Societăţii Române de Istoria Medicinei 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe