Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Aer de vacanţă

Viața Medicală
C. M. joi, 7 august 2014
     Flacăra violet, ce a dat culoare numărului 36 al revistei Plai străbun, pare să nu fi fost de bun-augur, pentru că pe copertă există o greşeală pe care orice persoană obişnuită cu literele o vede. Acest lucru nu ne opreşte să începem „călătoria“ noastră printre puţinele la număr pagini ale „magazinului pentru românii din lumea întreagă“. Ne întâlnim cu Christian Badea, revenit în România pentru a pregăti festivalul internaţional de muzică de la Sibiu  – Hermanstadt 2014. Citim cu interes interviul Marianei Beliş cu Valeria Gagialov, una dintre actriţele generaţiei de aur a teatrului românesc.
     „A dărui şi a dobândi“ este mesajul pe care scurtmetrajul (nu scurt metraj!) „Omul“ ni-l transmite prin intermediul lui Marcel Iureş şi al altor actori români. Omul, în faza lui înamorată, îl vedem şi într-o expoziţie deschisă la Tour Jean sans peur, în Paris, până în noiembrie. L’amour au Moyen Âge nu trebuie vizitată cu copiii, întrucât include cele mai frumoase miniaturi din manuscrise (precum din „Decameronul“ de Bocaccio) cu tentă pornografică, dar artă.
     Sărim 500 de ani până la expoziţia interna­ţională „Poduri europene“, care „nu propune doar o excursie la ţărm de mare, ci o aventură cromatică şi incitantă“ prin operele de pictură şi sculptură. Pe Nicolae Herlea, cel care a adus lumină şi bucurie în sufletele spectatorilor de operă, îl evocă Silvia Voinea şi M. Alexandru Canciovici în două articole emoţionante.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC