Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ajutor pentru pacienţii seropozitivi

Viața Medicală
Marian CÂMPEANU vineri, 7 septembrie 2012

   Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) a lansat miercuri, 29 august a.c., două servicii gratuite pentru susţinerea pacienţilor seropozitivi, în cadrul programului „Viaţa cu HIV“. Cele două servicii sunt SMS+, prin intermediul căruia bolnavii vor primi, pe telefonul mobil, mesaje gratuite de reamintire a administrării medicaţiei, şi Helpline+, un număr de telefon la care persoanele cu HIV pot primi gratuit asistenţă din partea consilierilor UNOPA. La conferinţa de presă găzduită de Academia HIV/SIDA şi de boli infecţioase a fost prezent şi dl prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, manage­rul Institutului Naţional de Boli Infec­ţioase „Prof. dr. Matei Balş“ Bucureşti.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.