Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Al treilea medic a pierdut lupta cu COVID-19

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 28 aprilie 2020, ora 12:20

Un alt medic a pierdut lupta cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie de 70 de ani din județul Hunedoara.

Un doctor de la Spitalul Municipal Brad a decedat la un spital din Cluj-Napoca după ce a fost infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de primarul localității Brad, Florin Cazacu.

medic decedat

Dr. Marinela Feier lucra la Spitalul Municipal Brad. Doctorița a condus secţia de Medicină Internă a spitalului din Brad până la vârsta de 65 de ani.

„O veste tristă pentru comunitatea noastră brădeană. Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferință la secția ATI de la un spital clujean, a pierdut în seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necruțătorul COVID-19. A fost un om deosebit și un profesionist desăvârșit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii! Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace”, a scris Florin Cazacu, primarul din Brad, pe Facebook.

Este al treilea cadru medical din România care pierde lupta cu virusul, după doctorul din Constanța în vârstă de 62 de ani, care a lucrat la Spitalul Județean Constanța și după medicul internist din Botoșani de 68 de ani.

Sursă imagine: Pixabay

Etichete: medic decedat medic infectat cu coronavirus coronavirus romnaia

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC