Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Alte plecări din Ministerul Sănătăţii

Viața Medicală
M. V. A. miercuri, 4 decembrie 2013
Călin Alexandru, directorul Direcţiei Asistenţă Medicală şi Politici Publice, a părăsit Ministerul Sănătăţii pentru postul de director adjunct al Direcţiei Reglementări şi Norme de Contractare din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. În procesul de reorganizare a structurii Ministerului Sănătăţii, rolul direcţiei condusă de Călin Alexandru ar urma să fie redefinit. „Doresc să-mi îmbogăţesc paleta de cunoştinţe, inclusiv în domeniul asigurărilor de sănătate“, a explicat Călin Alexandru plecarea sa din Minister. În aceeaşi lună, noiembrie 2013, din Ministerul Sănătăţii a plecat şi Mircea Mocanu, consilierul personal al secretarului de stat Adrian Pană.
Alte două posturi-cheie din Ministerul Sănătăţii au fost părăsite în această toamnă de Ioana Bianchi, care a condus Unitatea de evaluare a tehnologiilor medicale, şi de Alin Costache, şeful Corpului de Control din Ministerul Sănătăţii.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.