Newsflash
Știri

Alte plecări din Ministerul Sănătăţii

de M. V. A. - dec. 4 2013
Alte plecări din Ministerul Sănătăţii
Călin Alexandru, directorul Direcţiei Asistenţă Medicală şi Politici Publice, a părăsit Ministerul Sănătăţii pentru postul de director adjunct al Direcţiei Reglementări şi Norme de Contractare din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. În procesul de reorganizare a structurii Ministerului Sănătăţii, rolul direcţiei condusă de Călin Alexandru ar urma să fie redefinit. „Doresc să-mi îmbogăţesc paleta de cunoştinţe, inclusiv în domeniul asigurărilor de sănătate“, a explicat Călin Alexandru plecarea sa din Minister. În aceeaşi lună, noiembrie 2013, din Ministerul Sănătăţii a plecat şi Mircea Mocanu, consilierul personal al secretarului de stat Adrian Pană.
Alte două posturi-cheie din Ministerul Sănătăţii au fost părăsite în această toamnă de Ioana Bianchi, care a condus Unitatea de evaluare a tehnologiilor medicale, şi de Alin Costache, şeful Corpului de Control din Ministerul Sănătăţii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe