Newsflash
Știri

Ambalaje prietenoase cu mediul

de Florentina Ionescu - sept. 21 2022
Ambalaje prietenoase cu mediul

Un brand prezent în România lansează pe piață un tip de formulă de lapte într-un ambalaj din carton reciclabil, cu linguriță dozatoare din trestie de zahăr.

Nestlé, prin divizia Infant Nutrition, a lansat gama Nestlé Little Steps 3 lapte pentru copiii de vârstă mică, în ambalaj din carton proiectat pentru a fi reciclat și cu linguriță dozatoare din cel puțin 95% plastic din trestie de zahăr, o resursă regenerabilă, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

formula lapte

Noile ambalaje sunt atât prietenoase cu mediul, cât și ușor de utilizat pentru părinți, având toate informațiile privind utilizarea, datele nutriționale și ingredientele. Ambalajele și lingurițele dozatoare se pot colecta selectiv, pentru reciclare în containerele speciale dedicate hârtiei și plasticului. 

cutie ambalaj2

„Am demarat un proces amblu de transformare a portofoliului nostru într-unul sustenabil, introducând pentru gama Nestlé Little Steps noul ambalaj din carton reciclabil. Rețeta produsului nu s-a schimbat și dorim să venim în continuare în ajutorul mămicilor. Credem că alaptarea reprezintă startul ideal în ceea ce privește nutriția bebelușilor și sprijinim în totalitate recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății cu privire la alăptarea exclusivă în primele 6 luni de viață”, a declarat Mihaela Bușu, Business Executive Officer la Nestlé Infant Nutrition.

De asemenea, este foarte important ca părinții să ofere copiilor de vârstă mică un lapte adaptat vârstei și nevoilor lor nutriționale. 

cutie ambalaj

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe