Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ambasadorul Japoniei în România a făcut o vizită la SUUB

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 8 iulie 2022, ora 11:32

Spitalul Universitar de Urgență București – SUUB a avut parte de o vizită oficială din partea ambasadorului Japoniei în țara noastră.

Excelența Sa, Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei în România, și Kentaro Morita, consilier economic în cadrul secției economice a ambasadei au efectuat, ieri, 7 iulie 2022, o vizită la Spitalul Universitar de Urgență București

vizita ambasador japonia la SUUB

Întâlnirea a avut ca subiect principal operaționalizarea viitorului centru de radioterapie de la SUUB.

Printre subiectele discuției au fost și cele despre atragerea de expertiză niponă în dezvoltarea serviciilor inovative de radiologie oncologică în noua secție SUUB, proiecte de cercetare țintite pe radiologie oncologică și o colaborare interdisciplinară în studii clinice ( oncologie, gastroenterologie, ortopedie), se arată pe pagina oficială a SUUB.

Managerul Spitalului Universitar de Ugență București, prof. dr. Florin Cătălin Cîrstoiu, și directorul medical al SUUB, prof. dr. Corina Pop, le-au prezentat proiectul centrului de radioterapie care se construiește acum la SUUB și care va fi cel mai performant din țară.

„În prezența domnului Radu Șerban, fost ambasador al României în Japonia și împreună cu echipa managerială, Excelența sa, Domnul Hiroshi Ueda și domnul Kentaro Morita au vizitat compartimentul de raditerapie oncologică care va fi gata la finalul acestui an.”, au precizat reprezentanții SUUB pe o rețea socială, alături de o fotografie realizată în timpul vizitei oficiale. 

Thiomargarita magnifica, cea mai mare bacterie cunoscută (până în prezent) 

Etichete: Spitalul Universitar de Urgență București suub manager la SUUB ambasador japonia Oncologie radioterapie oncologica

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.