Newsflash
Știri

Anunt finalizare proiect Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor – VIAȚA MEDICALĂ ROMÂNEASCĂ SRL

de Redacția Viața Medicală - feb. 3 2022
Anunt finalizare proiect Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor – VIAȚA MEDICALĂ ROMÂNEASCĂ SRL

VIAȚA MEDICALĂ ROMÂNEASCĂ SRL anunță încheierea proiectului cu titlul ”GRANT PENTRU CAPITAL DE LUCRU”, proiect  nr. RUE 16046, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

antet proiectVIAȚA MEDICALĂ ROMÂNEASCĂ SRL anunță încheierea proiectului cu titlul ”GRANT PENTRU CAPITAL DE LUCRU”, proiect  nr. RUE 16046, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul s-a derulat pe o perioadă de maximum 180 zile, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 03.09.2021.

Obiectivul proiectului a fost reprezentat de ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin Măsura Granturi pentru capital de lucru, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, MEEMA și Agenția pentru IMM Atragere de Investiții și Promovarea Exportului BUCUREȘTI (AIMMAIPE), în cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate următoarele:

-menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni

-menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului a fost de 316.034,15 lei (valoarea totală) din care: 274.812,30 lei grant si 41.221,85 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Date de contact beneficiar: Viața Medicală Românească SRL

Persoană de contact:

Melnic Simona

Email: office@viata-medicala.ro

Web: www.viata-medicala.ro

Telefon: 0727.300.517

logo vm

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe