Newsflash
Știri

Anunț important al managerului de la „Marius Nasta”: clădire nouă în locul vechiului sediu

de Florentina Ionescu - feb. 13 2020
Anunț important al managerului de la „Marius Nasta”: clădire nouă în locul vechiului sediu

Medicul Beatrice Mahler a postat aseară pe o rețea de socializare un document care prezintă avizul de principiu asupra unui studiu de fezabilitate care vizează un nou centru de diagnostic, tratament și cercetare al tuberculozei din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” București.

Valoarea totală estimată a acestei investiții, potrivit documentului publicat de Beatrice Mahler este de 64.415 mii lei (inclusiv TVA). 

marius nasta

„Cu bucurie vă anunț că după multiple demersuri, întâlniri, cereri, solicitări, articole de presă - pentru care le mulțumesc reprezentanților media care au mediatizat nevoia de schimbare a infrastructurii din fostul Marius Nasta - astăzi am făcut un prim pas necesar și important. Am primit de la Ministerul Sănătății avizul de principiu privind construcția unei clădiri noi în locul actualului sediu Zerlendi”, a scris dr. Beatrice Mahler, managerul de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta , pe pagina oficială de Facebook.

Ea a amintit că actuala clădire în care funcționează unitatea medicală „este veche de peste 100 ani și necesită o soluție rapidă pentru a oferi condiții decente pacienților

document beatrice mahler marius nasta cladire noua

Noua clădire care se va construi va avea structura subsol plus parter plus 6 etaje (S+P+6). Managerul Beatrice Mahler a mărturisit în aceeași postare că din momentul în care a preluat mandatul de manager al Institutului Marius Nasta, prioritățile sale au fost legate de îmbunătățirea continuă a condițiilor de muncă pentru creșterea calității actului medical, respectarea procedurilor și identificarea de soluții pentru îmbunătățirea și schimbarea infrastructurii institutului.

„Este un prim pas, mai sunt mulți de făcut, dar este important ce am reușit astăzi să obținem-noi comunitatea din Institutul Marius Nasta”, a conchis Beatrice Mahler.


Notă autor:

Sursa foto: Facebook

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe