Newsflash
Știri

Anunț pentru medicii rezidenți aflați în ultimul an de pregătire

de Dr. Roxana Dumitriu-Stan - apr. 3 2020
Anunț pentru medicii rezidenți aflați în ultimul an de pregătire

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat astăzi într-o conferință de presă noi măsuri pentru medicii rezidenți.

Ca urmare a contextului epidemiologic actual, Ministerul Sănătății a amânat toate examenele și concursurile, inclusiv examenlui pentru obținerea titlului de medic specialist - sesiunea 19 martie 2020, până la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Astfel medicii rezidenți aflați în ultimul an care și-au definitivat rezidențiatul la 1 aprilie se află în imposibilitatea de a practica. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat astăzi în cursul unei conferințe de presă că se va prelungi automat durata rezidențiatului pentru cei aflați în această situație, până la 31 octombrie 2020 și vor fi încadrați în specialitate. Prevederea este cuprinsă într-un act normativ deja aprobat, care urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe