Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Aproape 40 de studenţi la Medicină Militară, voluntari în cadrul DSP Mureș

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 3 noiembrie 2020, ora 13:47

Un număr de 39 de studenţi din cadrul Catedrei de Medicină Militară s-au oferit voluntari pentru a sprijini activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Mureş.

Potrivit unui comunicat de presă, începând de luni, 2 noiembrie, un număr de 39 de studenți din anii II și III din cadrul Institutului Medico-Militar, secţia de pregătire medico-militară Târgu Mureş, studenți ai Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș s-au oferit voluntari pentru sprijinirea activității Direcției de Sănătate Publică (DSP) Mureș.

voluntari DSP Mures
Sursă imagine: Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie/ Facebook

„În principal, ei vor efectua anchete epidemiologice alături de specialiștii din DSP. Respect pentru spiritul lor de solidaritate, pentru modul în care au reacționat la nevoile existente. Mulțumiri și pentru comandanții lor. Astfel, din nou, UMFST este parte a efortului global de susținere a binelui comunitar”, a anunțat prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Rectorul a mai subliniat că acesta este patriotismul decent, lipsit de zgomot și, mai ales, eficient.

Etichete: DSP Mureș Institutul Medico-Militar voluntari

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.