Newsflash
Știri

Arad: bikerii au defilat prin oraș, pentru a promova vaccinarea

de L. Budin - apr. 30 2021
Arad: bikerii au defilat prin oraș, pentru a promova vaccinarea

Zeci de motocicliști de la Burnout Motorcycle Club Arad s-au plimbat în coloană, prin oraș, și apoi s-au vaccinat în centrul drive-through proaspăt inaugurat. Scopul acțiunii a fost de a-i încuraja pe arădeni să se imunizeze anti-COVID-19.

„Dacă România are sânge de rocker, atunci Aradul are anticorpi de biker!”, stă scris pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Arad. „Mulțumim Burnout Motorcycle Club şi tuturor motocicliştilor care s-au alăturat campaniei de vaccinare!”

vaccinare-moto
Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Arad

 

Joi după-amiază, 29 aprilie, motocicliștii și-au ambalat motoarele și au făcut un tur prin oraș. Au poposit la centrul de vaccinare drive-through din parcarea Real/Remarkt – Jumbo – iar motocicliștii care nu primiseră prima doză de vaccin au fost imunizați cu serul Pfizer. Unii au ținut în mâini pancarte pe care stătea scris „Vaccinează-te!” – iar trecătorii au putut afla, de la specialiști, informații legate de imunizare, și au avut ocazia să și admire motocicletele strălucitoare.

moto-vaccinare1
Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Arad

 

Apoi, bikerii au mai făcut o tură și s-au oprit în fața Primăriei. Acolo au scos iar pancartele cu îndemnuri mobilizatoare.

Acțiunea celor de la Burnout MC a fost organizată în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică și Prefectura Arad și a făcut parte din campania de promovare a imunizării prin vaccinare „De drag pentru Arad”.

moto-vaccinare3
Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Arad

 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe