Newsflash
Știri

Arad: O femeie a născut în ambulanţă chiar la poarta maternităţii

de L. Budin - feb. 1 2023
Arad: O femeie a născut în ambulanţă chiar la poarta maternităţii

Naşterea a decurs fără probleme, atât mămica, cât şi copilul fiind predaţi personalului din spital, arată reprezentanții SAJ Arad.

Potrivit celor de la Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Arad, sarcina era la termen. Femeia, în vârstă de 32 de ani, mai are cinci copii. Nou-născutul – un băiat de circa 3 kg -  este sănătos.

mama-sugar

Având în vedere cele cinci naşteri anterioare, travaliul a fost mai rapid, iar mămica nu a apreciat corect când trebuie să sune după ambulanţă”, a declarat, pentru Agerpres, dr. Mircea Merea, director medical al SAJ Arad.

Medicii au preluat-o pe gravidă din comuna Dorobanţi, aflată la aproximativ 25 de kilometri de maternitatea din municipiul Arad. Copilul a venit pe lume chiar când ambulanţa a intrat pe poarta spitalului.

Naşterea a decurs fără probleme, atât mămica, cât şi copilul fiind predaţi personalului din spital”, a mai spus dr. Mircea Merea.

Lista centrelor de evaluare pentru copiii cu viroze respiratorii

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe