Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Asociațiile de pacienți: tot nu avem o rezolvare în criza Euthyrox

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 19 august 2020, ora 16:16

Rozalina Lăpădatu, președintele Asociației Pacienților cu Afecțiuni Autoimune, a postat recent un mesaj în care amintește că au trecut șapte luni și „tot nu avem o rezolvare în criza Euthyrox”.

Rozalina Lăpădatu a publicat mesajul unui pacient care i-a scris că găsește foarte rar Euthyrox în farmaciile din Craiova. 

V-ar putea interesa și: De ce lipsește Euthyrox din România? 

euthyrox criza medicamente romania

„Euthyrox tot nu se găsește, trăim o criză fără de sfârșit, aștept cu nerăbdare concluziile anchetelor inițiate de către Ministerul Sănătății, dar până atunci vă las mai jos un mesaj pe care l-am primit la asociație”, a scris astăzi Rozalina Lăpădatu, pe pagina sa de Facebook

Reprezentanta asociației de pacienți a spus că de multe ori, pacienții îi scriu despre lipsa acestui medicament din farmacii: 

„Oamenii sunt disperați și ne recomandă să facem plângere la DNA. Nu comentez partea cu exportul, nu avem nicio dovadă că Euthyrox se exportă. Au trecut 7 luni și tot nu avem o rezolvare în criza Euthyrox. Să vă mai spun că suntem singura țară din Europa care are probleme cu acest medicament?”, a mai scris Rozalina Lăpădatu. 

Citiți și: Soluții propuse pentru deblocarea crizei de Euthyrox 

rozalina lapadatu postare

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: rozalina lapadatu criza medicamente criza de euthyrox Euthyrox

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.