Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Au fost suspendate vizitele la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 10 februarie 2020, ora 13:09

Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe a luat decizia de a interzice, începând de luni, accesul vizitatorilor în toate secțiile unității medicale, pe fondul creşterii numărului de infecţii respiratorii acute.

Conducerea spitalului a decis, sâmbătă, pe termen nelimitat, suspendarea vizitelor în secțiile Neonatologie, Pediatrie, Boli Infecţioase Copii, Obstetrică şi Psihiatrie Copii.

spital vizite

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de infecții acute și riscul de răspândire în cadrul pacienților, din data de 8 februarie 2020 se suspendă accesul vizitatorilor în Spitalul de Urgență „Dr.Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe la următoarele secții: Neonatologie, Pediatrie, Boli Infecţioase Copii, Obstetrică şi Psihiatrie Copii, pe termen nelimitat. Respectiv, începând cu data de 10 februarie se suspendă accesul vizitatorilor și pentru restul secțiilor”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

În ultimele zile, numărul virozelor respiratorii a crescut semnificativ în Județul Covasna, înregistrându-se peste 800 de cazuri.

Sursă imagine: Unsplash

Etichete: infectii respiratorii Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe Pediatrie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.