Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Avantyo se alătură inițiativei UMF „Carol Davila” pentru a sprijini cetăţenii ucraineni

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 28 februarie 2022, ora 12:23

Avantyo Institute of Clinical Research a anunțat că este alături de Ucraina și că se alătură unei inițiative a UMF „Carol Davila” din București, pentru a oferi sprijin refugiaților din calea războiului.

Avantyo Institute of Clinical Research se alătură inţiativei Universitătii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” de a sprijini cetăţenii ucraineni greu încercaţi, se arată într-o informare de presă transmisă redacției. 

avantyo initiativa umf carol davila

Astfel, Avantyo Institute of Clinical Research donează bani, obiecte de igienă personală, lapte praf şi scutece pentru bebeluşi, apă şi alimente la centrul organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” la Căminul U3, camera 103 pentru a-i ajuta pe aceşti oameni greu încercaţi de conflictul din ţara lor, arată sursa citată. 

Delegație de medici israelieni ajută refugiații din Ucraina la granița cu Republica Moldova 

„Astfel, vă îndemnăm să aduceți aici, pături/pilote/saci de dormit, săpun lichid, gel de duș, pastă și periuțe de dinți, conserve de mâncare, lapte praf pentru copii, scutece și tot ceea ce considerați că ar putea fi de ajutor mamelor cu copii (fără alimente perisabile sau care trebuie gătite). Orice ajutor, oricât de mic, este bine venit din partea oricui, companii sau persoane fizice”, au transmis reprezentanții Avantyo.

A fost lansată Dopomoha, o platformă pentru ucrainenii care caută refugiu în România 

De asemenea, persoanele interesate pot dona în contul: 

IBAN: RO38RNCB0090168936490001

Cod de identificare fiscală entitate non-profit / unitate de cult: 43369088

La efectuarea plății, trebuie să menționați și motivul transferului (de exemplu: „Donație refugiați Ucraina”), a mai transmis echipa Avantyo. 

Crucea Roșie Română: strângere de fonduri pentru cetățenii ucraineni 

Etichete: AVANTYO refugiati refugiati din Ucraina razboi ucraina ajutor ucraina ajutoare pentru ucraina ucraina umf carol davila umf carol davila bucuresti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.