Newsflash
Știri

Bani în plus pentru FNUAS

de - aug. 19 2013
Bani în plus pentru FNUAS

Fondul Naţional Unic de Asigurări de Sănătate (FNUAS) a primit, la rectificarea bugetară din 30 iulie a.c.,  570 milioane de lei, bani care au ca destinaţie plata medicamentelor din programele de sănătate şi a celor cu şi fără contribuţie personală eliberate prin farmaciile cu circuit deschis, anunţă biroul de presă al CNAS. În acest fel, CNAS îşi va putea onora angajamentele faţă de pacienţi, medici şi farmacii, îndeplinindu-şi obligaţiile asumate de Guvernul României cu partenerii internaţionali: „vom respecta, astfel, prevederile Directivei pentru combaterea plăţilor întârziate, transpusă în Legea nr. 72/2013, conform căreia plăţile către furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale se fac la 60 de zile plus 30 de zile de la data validării“. (D. D. M.) 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe