Newsflash
Știri

Bani pentru pacienţii cu cancer din Capitală

de Cristina GHIOCA - mar. 10 2023
Bani pentru pacienţii cu cancer din Capitală

Un număr de 2.500 de pacienţi oncologici din București pot primi un sprijin financiar de 5.850 de lei fiecare, sub formă de pachet de servicii medicale.

Din 15 martie 2023, pacienţii cu cancer din București se pot înscrie pe platforma proiectului „Recuperare Oncologică”, pentru a obţine un pachet de servicii medicale ce are ca scop îmbunătăţirea calităţii vieţii. Platforma va fi disponibilă pe site-ul Administraţiei Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB). 

Spitalele din București, invitate să se alăture proiectului „Recuperare Oncologică” 

bolnavi cancer

Fiecare pacient acceptat va beneficia de acest pachet, în baza indicaţiei medicului oncolog curant, în completarea serviciilor și procedurilor medicale de același tip decontate de CNAS, de care solicitantul a beneficiat anterior eliberării indicaţiei medicale. Pachetul este compus din: zece ședinţe de kinetoterapie, zece ședinţe de drenaj limfatic manual, zece ședinţe de consiliere psihologică și o consultaţie de nutriţie oncologică. 

Sprijin financiar pentru bucureșteni, prin proiectul „Recuperare oncologică” 

Pentru a-l obţine, pacienţii trebuie să fie cetăţeni români, să aibă vârsta de minimum 18 ani, domiciliul stabil în București sau viza de reședinţă obţinută cu cel puţin șase luni înainte de depunerea cererii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe