Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Beatrice Mahler: Statul este acum proprietar pe terenul și clădirile institutului „M. Nasta”

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 6 august 2020, ora 11:20

Managerul Institutului „Marius Nasta” a făcut ieri un anunț important, amintind că terenul și clădirile din sediul central al Institutului din șoseaua Viilor nu au fost înregistrare până acum la Oficiul de Cadastru.

Dr. Beatrice Mahler a anunțat că este bucuroasă că instituția pe care o conduce în calitate de manager are de acum „certificat de naștere” și că este o realizare importantă.

„Sunt bucuroasă să anunț că pentru prima dată Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta are «Certificat de Naștere». Pentru unii ar putea să pară hilar, dar niciodată terenul și clădirile din sediul central din șoseaua Viilor nu au fost înregistrare la Oficiul de Cadastru”, a scris Beatrice Mahler pe pagina oficială de Facebook.

Ea a precizat că pentru a exista o schimbare, totul trebuie să plece de la existența actelor, făcând referire astfel la cele de cadastru:

„După multe eforturi și mai multe demersuri în justiție, pe care le-am început după ce am preluat mandatul de manager, azi a venit și decizia finală. Pentru mine și pentru Institut, obținerea actelor reprezintă o realizare importantă!”, a adăugat medicul Beatrice Mahler.

Beatrice Mahler1 Marius Nasta

Cu siguranță că medicina nu stă în cadastru, a subliniat managerul de la „Marius Nasta”, dar, mai spune ea, pentru a exista schimbare totul trebuie să plece de la existența actelor.

Totodată, managerul de la Institutul de Pnemoftiziologie „Marius Nasta” din București a explicat că Statul este proprietar pe terenul și clădirile pe care se află institutul pe care ea îl conduce:

Statul Român este acum proprietar cu acte în regulă pe teren și clădiri, cu drept de folosință Institutul Marius Nasta prin Ministerul Sănătății. Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în acest demers atât de necesar pentru institut. De final, în aceste zile îmi doresc sănătate pentru pacienții și angajații din Marius Nasta, și pentru dv!”, a conchis Beatrice Mahler.

Etichete: beatrice mahler Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” institutul marius nasta marius nasta cadastru ministerul sanatatii drept de folosinta

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.