Newsflash
Știri

Beatrice Mahler: Statul este acum proprietar pe terenul și clădirile institutului „M. Nasta”

de Florentina Ionescu - aug. 6 2020
Beatrice Mahler: Statul este acum proprietar pe terenul și clădirile institutului „M. Nasta”

Managerul Institutului „Marius Nasta” a făcut ieri un anunț important, amintind că terenul și clădirile din sediul central al Institutului din șoseaua Viilor nu au fost înregistrare până acum la Oficiul de Cadastru.

Dr. Beatrice Mahler a anunțat că este bucuroasă că instituția pe care o conduce în calitate de manager are de acum „certificat de naștere” și că este o realizare importantă.

„Sunt bucuroasă să anunț că pentru prima dată Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta are «Certificat de Naștere». Pentru unii ar putea să pară hilar, dar niciodată terenul și clădirile din sediul central din șoseaua Viilor nu au fost înregistrare la Oficiul de Cadastru”, a scris Beatrice Mahler pe pagina oficială de Facebook.

Ea a precizat că pentru a exista o schimbare, totul trebuie să plece de la existența actelor, făcând referire astfel la cele de cadastru:

„După multe eforturi și mai multe demersuri în justiție, pe care le-am început după ce am preluat mandatul de manager, azi a venit și decizia finală. Pentru mine și pentru Institut, obținerea actelor reprezintă o realizare importantă!”, a adăugat medicul Beatrice Mahler.

Beatrice Mahler1 Marius Nasta

Cu siguranță că medicina nu stă în cadastru, a subliniat managerul de la „Marius Nasta”, dar, mai spune ea, pentru a exista schimbare totul trebuie să plece de la existența actelor.

Totodată, managerul de la Institutul de Pnemoftiziologie „Marius Nasta” din București a explicat că Statul este proprietar pe terenul și clădirile pe care se află institutul pe care ea îl conduce:

Statul Român este acum proprietar cu acte în regulă pe teren și clădiri, cu drept de folosință Institutul Marius Nasta prin Ministerul Sănătății. Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în acest demers atât de necesar pentru institut. De final, în aceste zile îmi doresc sănătate pentru pacienții și angajații din Marius Nasta, și pentru dv!”, a conchis Beatrice Mahler.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe