Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Bibliografia și tematica concursului de intrare în Rezidențiat a fost actualizată

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 23 martie 2021, ora 16:15

Conducerea Ministerului Sănătății a aprobat noile tematici și bibliografii pentru concursul de intrare în Rezidențiat, valabile începând cu sesiunea noiembrie 2021.

Instituția salută și apreciază sprijinul rectorilor universităților de medicină și farmacie reuniți în Alianța G6-UMF, în demersul privind revizuirea și actualizarea tematicilor și bibliografiilor de concurs, se arată într-un comunicat de presă.

rezidentiat

De asemenea, demersul Ministerului Sănătății are susținerea Federației Asociaților Studenților în Medicină din România, Federației Asociațiilor Studenților Farmaciști din România și avizul Colegiului Medicilor din România, Colegiului Medicilor Stomatologi din România și respectiv Colegiului Farmaciștilor din România.

Documentele pot fi accesate pe pagina de web oficială, www.rezidentiat.ms.ro.

Etichete: rezidentiat ministerul sanatatii universitati de medicina Farmacie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC