Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Bistrița: puncte mobile de vaccinare anti-COVID în preajma bisericilor

Viața Medicală
L. Budin vineri, 22 octombrie 2021, ora 15:08

Primăria Bistrița organizează puncte mobile de vaccinare anti-COVID în faţa unor unităţi de cult, în zilele de duminică şi cu ocazia sărbătorilor legale.

În încercarea de a veni cât mai aproape de cei care doresc să se imunizeze, primăria municipiului, prin centrul de vaccinare existent în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU), va fi prezentă cu puncte mobile de vaccinare în preajma bisericilor, a declarat pentru Agerpres viceprimarul Sorin Hangan.

vaccinare-bistrita-biserica
Sursă foto: Facebook Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița

 

O primă acţiune de acest gen a avut loc joi, 21 octombrie, când echipa mobilă a SVSU s-a deplasat în faţa unei biserici situate pe Bulevardul Independenţei din municipiul Bistriţa.

Viceprimarul a spus astfel de acţiuni vor continua în preajma altor unităţi de cult, în zilele de duminică şi de sărbătorile legale, când se vor oficia slujbe religioase.

Joi, până la ora 15.00, la punctul mobil din faţa bisericii se vaccinaseră 125 de persoane, în timp ce la sediul SVSU, în acelaşi interval, se prezentaseră pentru imunizare 187 de persoane, conform datelor furnizate Agerpres de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Etichete: municipiul bistrita puncte mobile de vaccinare amplasare langa biserici

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.