Newsflash
Știri

Bistrița: puncte mobile de vaccinare anti-COVID în preajma bisericilor

de L. Budin - oct. 22 2021
Bistrița: puncte mobile de vaccinare anti-COVID în preajma bisericilor

Primăria Bistrița organizează puncte mobile de vaccinare anti-COVID în faţa unor unităţi de cult, în zilele de duminică şi cu ocazia sărbătorilor legale.

În încercarea de a veni cât mai aproape de cei care doresc să se imunizeze, primăria municipiului, prin centrul de vaccinare existent în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU), va fi prezentă cu puncte mobile de vaccinare în preajma bisericilor, a declarat pentru Agerpres viceprimarul Sorin Hangan.

vaccinare-bistrita-biserica
Sursă foto: Facebook Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița

 

O primă acţiune de acest gen a avut loc joi, 21 octombrie, când echipa mobilă a SVSU s-a deplasat în faţa unei biserici situate pe Bulevardul Independenţei din municipiul Bistriţa.

Viceprimarul a spus astfel de acţiuni vor continua în preajma altor unităţi de cult, în zilele de duminică şi de sărbătorile legale, când se vor oficia slujbe religioase.

Joi, până la ora 15.00, la punctul mobil din faţa bisericii se vaccinaseră 125 de persoane, în timp ce la sediul SVSU, în acelaşi interval, se prezentaseră pentru imunizare 187 de persoane, conform datelor furnizate Agerpres de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe