Newsflash
Știri

Blood Network: cine donează sânge primește bilete la Untold

de L. Budin - iul. 14 2021
Blood Network: cine donează sânge primește bilete la Untold

Organizatorii Untold lansează, şi la ediţia din 2021, o campanie de donare de sânge, în cadrul căreia doritorii pot obţine bilete gratuite la festival.

Este cea de-a șaptea ediție a Blood Network, iniţiată de organizatorii festivalului de muzică electronică. Anul acesta, campania se desfăşoară între 17 iulie și 15 septembrie, în toate centrele de transfuzii din ţară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în oraşele mari din România, se arată într-un comunicat preluat de Agerpres.

donare-sange

Caravane mobile

Acțiunea de donare se va desfășura în 11 orașe.

Ca şi în anii precedenţi, fanii festivalului UNTOLD vor putea dona şi anul acesta, atât în centrele fixe, cât şi la caravanele mobile. Caravana poate fi găsită în 11 oraşe ale ţării: Bucureşti, Constanţa, Târgu-Mureş, Sibiu, Oradea, Ploieşti, Craiova, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Cluj-Napoca. Toţi cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului”, se mai arată în comunicat.

Cei care donează sânge la caravana mobilă şi se înscriu în baza de date „Şi Eu Donez” primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului şi tichete de cumpărături în valoare de 100 de lei din partea Kaufland România.

Vouchere pentru abonament

Cei care donează în unul dintre centrele de transfuzii din ţară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secţiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat, vor ataşa o poză cu adeverinţa de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro, pe care îl vor putea folosi la achiziţionarea abonamentelor pentru festival.

Suntem convinşi că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât şi în centrele fixe (...) Noi suntem mândri că, alături de partenerii noştri, reuşim să ţinem în viaţă această campanie de 7 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoşi care donează în fiecare an şi prin gestul lor au salvat şi salvează mii de vieţi!”, a declarat directorul de comunicare al Untold, Edy Chereji.

Festivalul va avea loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj-Napoca.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe