Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Bookfest 2010, la final

    După cum am anunţat, Editura „Viaţa Medicală Românească“ a fost prezentă şi la ediţia din acest an (9–13 iunie) la Bookfest. A avut un stand (în pavilionul 16) cu expunerea ultimelor noutăţi, lansate în cele două sesiuni consacrate cărţii la recenta Gală (27 mai, Romexpo). Iar vineri, 11 iunie, la Cafeneaua literară „România liberă“, s-a desfăşurat, timp de aproape două ore, o dezbatere pe marginea lucrării Pagini din istoria Gerontologiei şi Geriatriei româneşti (au luat cuvântul dnii: dr. Al. Trifan, dr. C. Bogdan şi prof. dr. Radu Iftimovici). (...)

Volumul publicistic Strategia şi tactica de a ne fura singuri căciula, autor dr. Mihail Mihailide, a fost analizat critic de dna Elena Solunca, şefa Biroului de presă al Academiei Române, şi de dl dr. Viorel Pătraşcu, membru al Uniunii Scriitorilor din România. Discuţiile au fost urmărite cu interes şi s-au bucurat de intervenţii din asistenţă. Sărbătoarea cărţii din acest an a avut Spania ca invitată la salonul de carte (pavilionul 13). Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din ţara noastră.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.