Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Botoșani: inundație la Spitalul Județean de Urgență

Viața Medicală
L. Budin joi, 26 august 2021, ora 16:15

Mai multe saloane ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) „Mavromati” din Botoşani au fost inundate în noaptea de miercuri, 25 august, spre joi, 26 august, în urma unei avarii la reţeaua de apă.

Ioan Asaftei, purtător de cuvânt al unităţii sanitare, a declarat pentru Agerpres că defecţiunea la conducta de apă s-a produs la etajul al patrulea, iar apa a inundat saloanele de la etajele inferioare. Nu s-a impus mutarea pacienţilor iar incidentul nu a afectat activitatea medicală a celui mai mare spital din judeţ.

spital-botosani

Inundaţia s-a produs într-una din încăperile de la etajul IV şi apa s-a infiltrat şi la etajele inferioare, respectiv, III, II până la etajul I. Nu a afectat activitatea medicală şi nu a fost nevoie ca pacienţii să fie transferaţi în alte saloane”, a declarat Asaftei.

Defecţiunea a fost remediată în cursul dimineţii de 26 august, când s-a reluat furnizarea apei potabile. Pagubele urmează a fi evaluate.

Etichete: sju botosani avarie retea apa saloane inundate defectiune remediata

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.