Newsflash
Știri

Brain Awareness Week

de Ana-Maria RĂDULESCU - mar. 6 2013
Brain Awareness Week
   Pentru al zecelea an consecutiv, SOMS va coordona în România, în parteneriat cu Societatea Naţională de Neuroştiinţe, campania globală de promovare a cunoştinţelor despre creier, iniţiată de Fundaţia DANA.
   Atât studenţii medicinişti, cât şi publicul larg vor avea ocazia să se familiarizeze cu experimente din domeniul neuroştiinţelor, în cadrul Zilei laboratoarelor deschise şi vizitei la şcoală, pentru ca seria de evenimente programate pentru săptămâna 11–16 martie să se încheie cu o provocare: cursa Running Brains, ce va avea loc sâmbătă, 16 martie, în parcul Herăstrău, având ca invitat special pe campioana olimpică Gabriela Szabo.
   Tot în cadrul Brain Awareness Week, studenţii îşi pot exersa creativitatea în competiţia FameLab, organizată în parteneriat cu British Council, sau în concursul de prezentări ştiinţifice „Impactul exerciţiului fizic asupra memoriei“. Şi medicii rezidenţi vor fi implicaţi, provocările adresate acestora fiind rezolvarea unor cazuri clinice din domeniul neurologiei.
   Mai multe detalii despre evenimentele organizate la Bucureşti se pot afla pe site-ul SOMS (www.soms.ro).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe