Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

București: incidența cazurilor de coronavirus a scăzut sub 3 la mia de locuitori

Viața Medicală
L. Budin vineri, 30 aprilie 2021, ora 12:37

Vineri, 30 aprilie, Direcția de Sănătate Publică București a anunțat că rata de incidență cumulată, calculată la 14 zile, este de 2,98 la mie. Urmează să fie discutate măsurile de relaxare pentru Capitală.

Potrivit Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU), o astfel de incidență este echivalentă scenariului galben, iar restaurantele, cafenelele, cinematografele ar putea funcționa la o treime din capacitate.

masca-restaurant

La începutul săptămânii, prefectul Alin Stoica declarase, la Digi24, că dacă rata de incidență a infectărilor scade, în Capitală, sub 3,5 la mie, va fi convocată ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, pentru relaxarea restricțiilor de circulație și a programului magazinelor.

Etichete: incidenta infectari scade DSP Bucuresti discutii relaxare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.