Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

București: rată de incidență de 5,57 la mia de locuitori - în creștere

Viața Medicală
L. Budin marţi, 28 septembrie 2021, ora 16:04

În Capitală, pe 28 septembrie, rata de incidență cumulată, calculată la 14 zile, e de 5,57 la mia de locuitori, în creștere față de ziua precedentă, se arată pe site-ul DSP București.

Cu o zi în urmă, rata de incidență în București era 4,95 la mia de locuitori, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, iar pe 26 septembrie - de 4,35.

oameni-oras

Rata de incidență e în creștere în Capitală, iar dacă depășește pragul 6 la mie, noi măsuri sanitare vor intra în vigoare: restricții de circulație în weekend pentru persoanele nevaccinate, cursuri online în școli, interdicția organizării evenimentelor private, program redus al magazinelor la sfârșit de săptămână.  

Etichete: rata de incidenta bucuresti in crestere restrictii suplimentare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.