Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cadre medicale de la Spitalul „Marie Curie”, depistate cu SARS-CoV-2

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 16 iunie 2020, ora 15:35

Mai mulți angajați ai Spitalului de Copii „Marie Curie” sunt infectați cu noul coronavirus.

Potrivit Agerpres, informația a fost confirmată azi de managerul unității medicale, Daniel Buzatu. Acesta a declarat că este vorba despre două asistente medicale, două infirmiere și o îngrijitoare.

cadre medicale marie curie infectate coronavirus

Totodată, potrivit europafm.ro, tot personalul medical, dar și copiii internați pe secția respectivă, precum și părinții micuților au fost testați. Rezultatele sunt negative, a confirmat la sursa citată un medic epidemiolog din cadrul spitalului, Carmen Morariu.

„Personalul a fost internat în urma testării. S-au luat toate măsurile de curățenie, dezinfecție, nu s-au mai făcut internări. Copiii au fost testați, rezultatele sunt negative”, a spus la Europa FM medicul Carmen Morariu.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: cadre medicale infectate cadre medicale coronavirus la copii medic infectat cu coronavirus coronavirus in romania infectii cu SARS-CoV-2 virusul SARS-CoV-2 SARS-CoV- 2

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.