Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Călătorii de Sărbători

Viața Medicală
Constanţa MARINESCU luni, 30 decembrie 2013
  Dintr-un colţ de grădină cu un trandafir parfumat, aparţinând picturilor lui Ioan Oratie, şi din căldura şi intimitatea pastelurilor lui Costin Neamţu, ne încărcăm de amintirile verii, dar pornim în căutarea sărbătorilor de iarnă. Ne oferă prilejul numărul 34 al revistei Plai străbun.
   De la Paris, scrie dr. Maria Siminel despre „Copilul Dumnezeu şi Mater Dolorosa“, iar din California, Rodica Hagiu prezintă întâlnirea cu Santa şi obiceiurile pe care diversele popoare ce convieţuiesc pe continentul american – de la amerindieni, evrei, musulmani şi budişti până la africani ori hinduşi – le au şi le respectă în această perioadă. Luăm „Mănuşile cu un deget“, articol semnat de Cătălina Popescu, şi în ritmul sorescian „eu mut o zi albă/el mută o zi neagră“ aflăm o poveste adevărată din lumea şahului.
   Nu terminăm „călătoria“ în cuprinsul revistei, vă lăsăm pe dv., cititorii, să o faceţi, dar încheiem cu „O serbare de Crăciun în Huşii anilor ’30“, un material semnat de Romeo Pivniceru.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.