Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Călătorii sigure, cu aplicația mobilă Re-open EU

Viața Medicală
Dr. Diana Andronache vineri, 18 decembrie 2020

Săptămâna aceasta, Comisia Europeană a lansat aplicaţia mobilă Re-open EU. Aplicația oferă informaţii actualizate privind managementul sănătăţii publice, măsurile de siguranţă și condiţiile de călătorie în statele membre ale UE, precum și în Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveţia.

poza 2 copy

Informaţiile, disponibile în toate limbile oficiale ale UE, provin de la Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor și de la statele membre. Aplicaţia oferă informaţii cu privire la măsurile de restricţie aflate în vigoare, cerinţele de carantină și testare pentru călători, dar și la aplicaţiile mobile disponibile pentru depistarea și avertizarea persoanelor care au venit în contact cu pacienţi confirmaţi cu virusul SARS-CoV-2. Este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar informaţiile vor putea fi accesate în continuare și prin intermediul platformei https://reopen.europa.eu/.

Sursa 

Etichete: Re-open EU aplicație mobil călătorii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.