Newsflash
Știri

Când va redeveni funcțională UPU de la Spitalul Bagdasar-Arseni

de Florentina Ionescu - apr. 12 2022
Când va redeveni funcțională UPU de la Spitalul Bagdasar-Arseni

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” a izbucnit dimineață un incendiu. Reprezentanții spitalului vin cu precizări.

Update ora 17:49

„UPU Bagdasar si-a reluat activitatea in noua locatie, urmare a reparatiilor si verificarilor efectuate de catre constructor, dupa obtinerea acordului de la ISU.” a anunțat purtătorul de cuvânt, dr. Florin Bica. 

 

Știrea inițială 

Constructorul și proiectantul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” (SCUBA) au efectuat reparațiile și verificările necesare și le-au comunicat reprezentanților acestui spital că pot relua activitatea în locația afectată de incident. 

Spitalul Bagdasar Arseni
Spitalul Bagdasar Arseni

„Am solicitat în acest sens un punct de vedere de la ISU „Dealul Spirii” și, imediat ce vom primi avizul favorabil, UPU Bagdasar va redeveni funcțional. Reamintim că în cursul acestei dimineți s-a constatat că un cablu de degivrare montat pe acoperiș a ars mocnit, cu o degajare de fum care a condus la aplicarea planului de evacuare a pacienților și personalului și că nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale importante”, a transmis dr Florin Bica, purtătorul de cuvânt de la SCUBA.

Revenind cu actualizări referitoare la incidentul de dimineață, purtătorul de cuvânt Florin Bica a precizat:

„Personal aș vrea să accentuez promptitudinea cu care personalul, atât cel medical, cât și tehnicul au acționat eficient și rapid – dovada bunei însușiri a protocoalelor în astfel de situații.” 

Incendiu izbucnit azi, la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe