Newsflash
Știri

Candidatură la funcția de rector al UMF „Carol Davila” din București

de Florentina Ionescu - ian. 13 2020
Candidatură la funcția de rector al UMF „Carol Davila” din București

Prof. dr. Cătălina Poiană, prorector la UMF „Carol Davila” din București, a anunțat zilele acestea, pe o rețea de socializare, că a decis să candideze la funcția de rector pentru Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” pentru mandatul 2020-2024. Ea are convingerea că, alături de membrii comunității academice ai universității, va putea dezvolta și mai mult UMFCD.

O dorință importantă a prof. dr. Cătălina Poiană, care este totodată și președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București, este transformarea UMF „Carol Davila” într-o „universitate pregătită pentru provocările viitorului”. Aceasta amintește de cele trei valori importante pe care se bazează în acest sens: „Candidez la funcția de rector și, dumneavoastră, stimați colegi, sper să mă învestiți cu încrederea dumneavoastră pentru a conduce cu responsabilitate Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, în următorii patru ani, pe un drum care să fie întemeiat pe trei piloni pe care îi consider fundamentali: transparență, competitivitate și performanță!”.

Planul de management propus de prorectorul UMF poate fi consultat aici. „Vă invit să îl parcurgeți, deoarece îmi doresc ca decizia de a mă vota să se bazeze pe Programul de management propus, care am convingerea că se poate transpune în fapte pentru prezentul și viitorul UMF Carol Davila”, a scris prof. dr. Cătălina Poiană, sâmbătă, pe pagina oficială de Facebook

catalina poiana candidat

Într-o altă postare, mai recentă, prorectorul amintește care sunt obiectivele pe care le propune în mandatul său, dacă va obține funcția de rector: „Dezvoltarea urgentă a infrastructurii, digitalizarea masivă a instituției, atragerea de proiecte de cercetare și îmbunătățirea condițiilor de muncă se regăsesc printre obiectivele pe care vi le propun și pe care știu să le îndeplinesc”.


Notă autor:

Sursa foto: Facebook.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe