Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Centrele de vaccinare drive-thru sunt în curs de amenajare

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 21 aprilie 2021, ora 11:27

Președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a oferit detalii despre centrele de vaccinare de tip drive-thru.

În cadrul conferinței de presă susținute ieri de președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță, acesta a explicat câteva aspecte legate de partea de vaccinare, de organizare a activităților de vaccinare și legate de centrele de tip Drive-Thru care urmează să fie operaționalizate. 

V-ar putea interesa și: Valeriu Gheorghiţă: Vaccinarea anti-COVID prin centrele mobile începe de miercuri 

centre vaccinare drive thru

„Chiar la sfârșitul acestei săptămâni, probabil în Deva, în județul Hunedoara, va fi primul centru de tip Drive-Thru din România, care va avea activitate de vaccinare. Urmează și alte municipii și județe care vor organiza astfel de activități, cum ar fi municipiul București, probabil că undeva săptămâna viitoare, însă sunt - repet - în curs de organizare aceste centre și în alte județe din țară. Cam acestea ar fi lucrurile de noutate pe care le avem în vedere și ne dorim să le implementăm cât de repede”, a declarat col. dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: dr. Valeriu Gheorghiţă Valeriu Gheorghiță vaccinare anti-COVID vaccinare anti-COVID-19 vaccinare anti covid-19 CNCAV centre de vaccinare drive thru drive-thru

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC