Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Centru de vaccinare deschis în Căsuța lui Moş Crăciun la Sibiu

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 11 noiembrie 2021, ora 12:17

Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare din Sibiu va funcționa drept centru de vaccinare împotriva COVID-19 începând de vineri, 12 noiembrie.

Organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu dau startul unei campanii de vaccinare, al cărei scop este imunizarea sibienilor împotriva virusului SARS-CoV-2.

vaccinare covid Sibiu
Sursă imagine: Targul de Craciun din Sibiu // Facebook

„Îi invităm pe sibieni să se vaccineze în Piața Mare, la Căsuța lui Moș Crăciun, dar și în oricare alt centru de vaccinare din oraș. Miza acestei campanii este sănătatea sibienilor, dar ea are și o componentă puternic emoțională: ne dorim Sărbători așa cum le știam la Sibiu, ne dorim ca viața să revină la normalitate și nu putem face acest lucru decât prin vaccinare. Am încredere că locuitorii Sibiului se vor mobiliza pentru orașul lor, astfel încât să putem reporni Crăciunul la Sibiu”, a spus primarul orașului, Astrid Fodor.

Centrul de vaccinare Căsuța lui Moș Crăciun va fi deschis în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12.00 -20.00.

Până în acest moment, cinci centre de vaccinare sunt deschise în Sibiu, Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare fiind al șaselea.

Etichete: Casuta lui Mos Craciun vaccinare targ de craciun centru de vaccinare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.