Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Centru de vaccinare, deschis în Complexul Studenţesc Regie

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 4 octombrie 2021, ora 10:50

Universitatea Politehnica din București a deshis un nou centru mobil de vaccinare anti-COVID în Complexul Studențesc Regie.

vaccin politehnica
Sursă imagine: Universitatea Politehnica din București // Facebook

„Având în vedere contextul epidemiologic actual generat de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și începerea noului an universitar dar și a perioadei de cazare în căminele studențești, conducerea Universității Politehnica din București a hotărât să vină în sprijinul studenților și cadrelor didactice universitare prin deschiderea unui nou centru de vaccinare în Complexul Studențesc Regie”, se rată într-un comunicat.

Astfel, începând de vineri, 1 octombrie, Universitatea Politehnica din București, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică București, au deschis un nou centru mobil de vaccinare care va fi operațional până la 1 decembrie 2021, de luni până vineri, în intervalul orar, 09:00-17:00.

„Dorim în primul rând să contribuim la contracararea creșterii rapide a numărului de infectări cu SARS-CoV-2 în rândul populației nevaccinate. Prin acest centru vrem să sprijinim atât studenții, cadrele didactice și locuitorii din zonă, cât și autoritățile publice care luptă împotriva efectelor pandemiei. Am recomandat deja tuturor studenților și angajaților să se imunizeze pentru a putea reveni împreună la normalitate”, a declarat Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica din București.

Reprezentanții universității precizează faptul că toți cei care vor trece pragul noului centru de vaccinare vor putea beneficia de serurile anti-COVID ce provin de la companiile Johnson&Johnson și Pfizer.

Etichete: centru de vaccinare Complexul Studentesc Regie SARS-Cov-2 Johnson&Johnson

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.