Newsflash
Știri

Centru modern la Cogealac

de Marian CÂMPEANU - ian. 24 2012
Centru modern la Cogealac

   La 12 ianuarie 2012, Centrul Medical de Permanenţă din comuna Cogealac (judeţul Constanţa) a inaugurat o modernă secţie de balneofizioterapie cu sprijinul CEZ Group. Evenimentul se încadrează într-un proiect demarat în 2010 prin reabilitarea clădirii: renovarea aripii de est, izolarea termică integrală, remobilarea şi amenajarea cabinetelor de medicină generală şi medicină dentară. GE Energy, în calitate de furnizor de echipamente al parcului eolian CEZ, a investit 20.000 de euro în aparatură medicală, astfel încât Centrul de Permanenţă Cogealac dispune de un aparat de monitorizare ECG modern, un electrocardiograf performant, un monitor pentru supravegherea funcţiilor vitale ale pacientului, un defibrilator automatic şi un ecograf portabil. În cadrul Centrului de Permanenţă Cogealac îşi desfăşoară activitatea un medic de familie, cinci specialişti în medicina de urgenţă, un specialist în reabilitare medicală, un maseur, un kinetoterapeut şi cinci cadre medii. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe