Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Centru stomatologic non-stop

Viața Medicală
S. V. vineri, 26 august 2011
Câmpina 
 

   DentActiv este primul cabinet din Câmpina care pune la dispoziţie asistenţă stomatologică non-stop. Acesta are două unituri dentare şi o secţie de radiologie dotată cu aparatură digitală. Clinica oferă servicii de terapie şi chirurgie laser, protetică şi implantologie dentară, ortodonţie, endodonţie, pedodonţie, chirurgie dento-alevolară şi imagistică dentară.

   Echipa medicală este formată din patru stomatologi bucureşteni care vor lucra inclusiv duminică şi în sărbătorile legale, iar în fiecare noapte unul din doctori va face de gardă. Pentru cazurile dificile, aceştia se vor consulta online cu profesori de la Facultatea de Medicină Dentară din Bucureşti.

   Dr. Titus Munteanu, coordonatorul echipei de medici, afirmă despre aparatura şi condiţiile în care îşi va putea trata pacienţii: „Nu credeam că o să ajung vreodată să lucrez în astfel de condiţii la noi în ţară“. În cabinet s-au investit până acum, conform declaraţiilor proprietarilor, 500.000 de euro, pentru a se putea cumpăra aparatură de ultimă generaţie.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.