Newsflash
Știri

Centru stomatologic non-stop

de S. V. - aug. 26 2011
Centru stomatologic non-stop
Câmpina 
 

   DentActiv este primul cabinet din Câmpina care pune la dispoziţie asistenţă stomatologică non-stop. Acesta are două unituri dentare şi o secţie de radiologie dotată cu aparatură digitală. Clinica oferă servicii de terapie şi chirurgie laser, protetică şi implantologie dentară, ortodonţie, endodonţie, pedodonţie, chirurgie dento-alevolară şi imagistică dentară.

   Echipa medicală este formată din patru stomatologi bucureşteni care vor lucra inclusiv duminică şi în sărbătorile legale, iar în fiecare noapte unul din doctori va face de gardă. Pentru cazurile dificile, aceştia se vor consulta online cu profesori de la Facultatea de Medicină Dentară din Bucureşti.

   Dr. Titus Munteanu, coordonatorul echipei de medici, afirmă despre aparatura şi condiţiile în care îşi va putea trata pacienţii: „Nu credeam că o să ajung vreodată să lucrez în astfel de condiţii la noi în ţară“. În cabinet s-au investit până acum, conform declaraţiilor proprietarilor, 500.000 de euro, pentru a se putea cumpăra aparatură de ultimă generaţie.  

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe