Newsflash
Știri

Centrul de Transfuzie Sanguină Arad va fi deschis sâmbătă

de Florentina Ionescu - iun. 24 2022
Centrul de Transfuzie Sanguină Arad va fi deschis sâmbătă

„Sângele nostru poate salva viața semenilor aflați în suferință”, spun reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad.

„În permanență este nevoie de sânge pentru pacienții care așteaptă intervenții chirurgicale sau pentru cei diagnosticați cu afecțiuni medicale severe și care necesită transfuzie sanguină. Procesul de donare durează cel mult o oră, iar Centrul de Transfuzie Sanguină Arad va fi deschis și sâmbătă, 25 iunie 2022, între orele 8-12, așteptându-i pentru donare de sânge și plasmă pe toți cei care au sănătatea și dorința de a salva vieți”, au transmis reprezentanții SCJU Arad pe pagina oficială a unității.

donare sange centru arad

Condiții de respectat

Așadar, dacă sunteți din Arad și doriți să donați sânge în acest weekend, nu uitați că Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Arad va fi deschis sâmbătă, 25 iunie 2022, între orele 8-12.

Sunt așteptați pentru donarea de sânge și plasmă toți cei care au o stare bună de sănătate și dorința de a salva vieți.

„Pentru o bună organizare a echipei medicale a CTS Arad, îi rugam pe toți cei interesați să se programeze la numărul de telefon 0357809112 sau să folosească aplicația BlooDoChallenge. Vă mulțumim tuturor pentru distribuirea acestui anunț și vă așteptăm asigurându-vă de respectarea măsurilor de distanțare necesare în această perioadă! Programările nu se fac pe Facebook!”, au scris reprezentanții CTS Arad pe o rețea socială.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe