Newsflash
Știri

Centrul pentru Inovație în Medicină ajută studenții afectați de războiul din Ucraina

de Florentina Ionescu - mar. 7 2022
Centrul pentru Inovație în Medicină ajută studenții afectați de războiul din Ucraina

Vineri, Centrul pentru Inovație în Medicină (InoMed) a anunțat că sprijină integrarea europeană a studenților și tinerilor profesioniști din domeniul Sănătății afectați de războiul din Ucraina.

Războiul din Ucraina, suprapus cu criza sanitară determinată de pandemia de COVID-19, ne-a schimbat tuturor viețile, peste noapte, încă odată, se arată în mesajul publicat vineri pe pagina oficială a Centrului pentru Inovație în Medicină. 

centrul pentru inovatie in medicina

„Știința și inovația trebuie să continue să ne îmbunătățească viața în vremuri bune și rele, în vremuri de război sau de pace. Inovatorii și oamenii de știință nu ar trebui să se oprească din cauza războiului. Noi, Echipa Centrului pentru Inovație în Medicină, sprijinim integrarea europeană a studenților și tinerilor profesioniști din domeniul sănătății afectați de războiul din Ucraina. Acesta este un apel deschis adresat studenților, tinerilor medici, farmaciștilor și cercetătorilor afectați de războiul din Ucraina”, se arată pe pagina oficială.

Astfel, Centrul pentru Inovație în Medicină oferă trei posturi de stagiar în Departamentul de Politici Europene de Sănătate și trei posturi de stagiar în Departamentul de Comunicare în domeniul sănătății.

Persoanele interesate pot aplica la acest link.

Condiții: minim 6 luni, telemuncă, remunerat, limba engleză sau română.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe