Newsflash
Știri

Centrul urologiei central-europene

de Dr. Mihail CĂLIN - nov. 10 2011
Centrul urologiei central-europene

   Săptămâna trecută, Timişoara a fost gazda a două importante manifestări ştiinţifice medicale, organizate de Asociaţia Română de Urologie,  – preşedinte, dl prof. dr. Ioanel Sinescu. Astfel, în perioada 26–27 octombrie a.c., s-a desfăşurat al 27-lea Congres Naţional de Urologie – RomUro 2011, prezidat de dl prof. dr. Florin Miclea. Cele şase sesiuni ale congresului au abordat subiecte variate, printre care patologia prostatică, stricturile uretrale, uroginecologia, litiaza, laparoscopia, transplantul sau uro-oncologia. Evenimentul, care a adunat peste 280 de participanţi, a coincis şi cu aniversarea a 50 de ani de existenţă a Clinicii de Urologie Timişoara. În continuare, la 28 şi 29 octombrie a.c, a avut loc a 11-a Întâlnire Central-Europeană a Asociaţiei Europene de Urologie, organizată pentru a doua oară în România. Manifestarea, al cărei preşedinte a fost dl prof. dr. Viorel Bucuraş, a reunit peste 400 de specialişti din ţară şi din străinătate, bucurându-se de participarea unor personalităţi marcante ale urologiei europene precum dnii prof. dr. Michael Marberger, prof. dr. Jean De La Rosette şi prof. dr. Hein Van Poppel. Vom reveni cu mai multe detalii despre aceste două evenimente într-un număr viitor al săptămânalului „Viaţa medicală”.  

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe