Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Centrul urologiei central-europene

Viața Medicală
Dr. Mihail CĂLIN joi, 10 noiembrie 2011

   Săptămâna trecută, Timişoara a fost gazda a două importante manifestări ştiinţifice medicale, organizate de Asociaţia Română de Urologie,  – preşedinte, dl prof. dr. Ioanel Sinescu. Astfel, în perioada 26–27 octombrie a.c., s-a desfăşurat al 27-lea Congres Naţional de Urologie – RomUro 2011, prezidat de dl prof. dr. Florin Miclea. Cele şase sesiuni ale congresului au abordat subiecte variate, printre care patologia prostatică, stricturile uretrale, uroginecologia, litiaza, laparoscopia, transplantul sau uro-oncologia. Evenimentul, care a adunat peste 280 de participanţi, a coincis şi cu aniversarea a 50 de ani de existenţă a Clinicii de Urologie Timişoara. În continuare, la 28 şi 29 octombrie a.c, a avut loc a 11-a Întâlnire Central-Europeană a Asociaţiei Europene de Urologie, organizată pentru a doua oară în România. Manifestarea, al cărei preşedinte a fost dl prof. dr. Viorel Bucuraş, a reunit peste 400 de specialişti din ţară şi din străinătate, bucurându-se de participarea unor personalităţi marcante ale urologiei europene precum dnii prof. dr. Michael Marberger, prof. dr. Jean De La Rosette şi prof. dr. Hein Van Poppel. Vom reveni cu mai multe detalii despre aceste două evenimente într-un număr viitor al săptămânalului „Viaţa medicală”.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.