Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cetăţeni, fiţi liniştiţi cineva acolo sus lucrează pentru dv.!

Viața Medicală
Dr. Mihail MIHAILIDE marţi, 17 ianuarie 2012
   Zarvă mare, mai ales mediatică, multă nepricepere exprimată de persoane extrem de vocale, apărute pe sticla televizoarelor, dar şi ciocniri de orgolii în legătură cu proiectul Legii sănătăţii, în speţă cu acele prevederi privind asigurarea viitoare a urgenţelor  medicale.
   Proiectul, pus pe site-ul MS la sfârşitul anului trecut, între sărbătorile tradiţionale – care n-a fost citit atunci, probabil, de nimeni – iscă scandal în necunoştinţă de cauză. Beneficiu: ratingul în creştere al vizualului!
   Nimeni şi nimic nu va „distruge“ sau „destructura“, ni se spune, sistemul SMURD – creaţia dlui Raed Arafat – susţinut de „Viaţa medicală“ încă de la începutul anilor ’90, iar un proiect legislativ nu este încă o lege, ci un document perfectibil. Va trece timp până când, adăugându-li-se corecţiile sugerate de alţi specialişti, în afara celor mulţi care şi până acum au lucrat la elaborarea lui, dar şi de populaţie, vor transforma întregul text supus dezbaterii într-o lege. Până atunci, larga difuzare a proiectului şi formularea cu calm a unor observaţii pertinente şi, mai ales, depolitizate pot fi profitabile.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.