Newsflash
Știri

Chirurgul Firmilian Calotă a decedat după ce s-a infectat cu noul coronavirus

de Dorina Novac - nov. 12 2020
Chirurgul Firmilian Calotă a decedat după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Prof. univ. dr. Firmilian Calotă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, a decedat miercuri seara în spital, unde se afla internat după ce fusese diagnosticat cu COVID-19.

Medicul chirurg Firmilian Calotă, în vârstă de 66 de ani, era internat la terapie intensivă la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SJU) din Craiova.

chirurg decedat de covid
Sursă imagine: Pixabay

„Cu deosebit regret, promoţia '74 a Colegiului Naţional 'Carol I' (fostul Liceu 'Nicolae Bălcescu' din Craiova) anunţă trecerea în nefiinţă a colegului lor dr. Calotă Firmilian!”, a scris unul dintre colegi, potrivit Hotnews.

Fost director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, dr. Firmilian Calotă era profesor universitar la Facultatea de Medicină din Craiova şi fusese depistat pozitiv la noul coronavirus în urmă cu o săptămână.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe