Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Chirurgul Firmilian Calotă a decedat după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 12 noiembrie 2020, ora 10:20

Prof. univ. dr. Firmilian Calotă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, a decedat miercuri seara în spital, unde se afla internat după ce fusese diagnosticat cu COVID-19.

Medicul chirurg Firmilian Calotă, în vârstă de 66 de ani, era internat la terapie intensivă la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SJU) din Craiova.

chirurg decedat de covid
Sursă imagine: Pixabay

„Cu deosebit regret, promoţia '74 a Colegiului Naţional 'Carol I' (fostul Liceu 'Nicolae Bălcescu' din Craiova) anunţă trecerea în nefiinţă a colegului lor dr. Calotă Firmilian!”, a scris unul dintre colegi, potrivit Hotnews.

Fost director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, dr. Firmilian Calotă era profesor universitar la Facultatea de Medicină din Craiova şi fusese depistat pozitiv la noul coronavirus în urmă cu o săptămână.

Etichete: medic decedat medic cu COVID-19 terapie intensiva medic chirurg

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.